Barion Pixel

Rólunk

Bemutatkozás

Vállalkozásomat 1990-ben alapítottam, majd 1994. július 1-én megnyitottam boltomat a SZIL-COOP bevásárló központ emeletén Szivárvány Divat Cipő néven. Az üzletben eleinte csak magyar gyárak termékeit forgalmaztuk.

A magyar ipar hanyatlásával, nyitottunk a külföldi márkák felé is. Ma már nagyon sok neves német, lengyel, olasz, spanyol, szlovák... gyár termékeit forgalmazzuk vásárlóink nagy elégedettségére.

Kínálatunk: női, férfi, gyermek utcai cipők, gyógypapucsok, cipőápolási kellékek. Kiemelt célunk, hogy a vásárlóknak mindig kényelmes, jó minőségű cipőt tudjunk adni.

Webáruház

Ügyfélkörünk folyamatos bővülése 2011-ben már indokolttá tette egy weboldal létrehozását. A honlap jó lehetőséget biztosított az érdeklődők számára, hogy akár otthonukból is át tudják nézni a bolt kínálatát. Ennek folyományaként egyre több igény érkezett arról, hogy a vásárlást is otthonról, kényelmesen lehessen lebonyolítani, így 2013-tól webáruházunkban már az interneten keresztül is megvásárolhatják a boltban kapható termékeket.